Terug van weggeweest..

Het is al enige tijd geleden dat ik hier nog woordjes op het wereldwijde web gesmeten heb..  de reden..? Facebook.. het bloggen was niet hip en trendy meer.. nu niet dat ik daar van wakker lig.. maar ik had het idee dat het op was.. dat de woorden die ik in mij had niet voldoende waren om hier ten berde te brengen voor mijn publiek.. 

Maar op het wereldvermaarde Facebook kan ik mijn ding niet kwijt besefte ik onlangs.. buiten de goedemorgen.. goeiemiddg en slaapwel komen de meest onzinnige dingen op mijn wall.. spelverzoeken.. meningen van God en klein Peerke die mij te pas en te onpas rond de oren werden gesmeten.. banale ruzies.. meningsverschillen worden er uitgevochten.. en dan nog de meest melige bewegende animaties..  das buitencategorie volgens een respectabel aannemer.. 

Dus hier ben ik weer..  en is er ondertussen veel veranderd? Ja.. het huis waar dit blogding destijds voor geboren is , is verkocht.. na bloed, zweet en tranen is het van baasje veranderd.. en wij hebben een ander huis onder onze hoede genomen.. geen grote verbouwingen.. wat opfriswerk hier en daar.. en de tuin die een volledige make-over krijgt..  

De verkoop en verhuis is niet van een leien dakje gegaan.. maar later hier mer over.. 

De grootste gebeurtenis is de voorbije tijd dat ik hier niet was is dat onze trouwe viervoeter vorig jaar in februari is overleden.. een afscheid dat nog steeds gevoelig ligt.. hij was tenslotte 14 jaar bij ons.. en nu vandaag met de sneeuw die viel dacht ik meteen aan onze Boke.. die was gek van sneeuw.. 

Ook carriére - gewijs is het niet wat het moet zijn.. door omstandigheden zijn we genoodzaakt om op zoek te gaan naar een andere job.. niet wat we meteen verwacht hadden.. de bedoeling was om nog een jaar of twee op onze tanden te bijten.. om dan een andere richting in te slaan.. 

Helaas is niks zeker in dit leven.. morgen is onbekend.. en vandaag is afwachten.. gelukkig heeft alles een positieve zijde.. ne mens leert uit alles.. en laat dit nu een wijze les geweest zijn..

en ik maar denken dat ik hie niets te vertellen had.. woorden, zinnen en hele filmbare scripts komen op mijn vingers af.. gelukkig ben ik ze de baas.. en vertel ik niet alles in één keer.. want wat zou ik morgen doen.. 

Maar goed.. ik ben er weer.. heerlijk in mijn eigen wereld.. samen met u.. mijn leesgierige lezerkes.. als die er nog zijn tenminste.. 

 

 

 

Commentaren

 • Jawel hoor, hier is er eentje.
  Welcome back!
  Ik was ook met Skynet gestopt, of liever gezegd, Ik kon plots geen rubrieken meer maken op mijn blog, door een technisch probleem bij Skynet. Heb dan een jaartje op Seniorennet gezeten, maar vond Skynet uiteindelijk confortabeler.
  Welkom dus op mijn nieuwe blog FENIKS, met Gidsjoris-old en Gidsjoris Seniorennet.
  Ik wens ons veel wederzijds leesplezier,
  Joris

De commentaren zijn gesloten.