hier ben ik weer.. (voor zolang het duurt..)

Het leven zoals het is ten huize hier bij ons.. de zon schijnt.. het middageten is reeds vermalen.. het bed is opgemaakt en mezelve en aanhang is weer bijna klaar voor de dagdagelijkse dagtaak.. het euroverdienmoment..

comeback, pipi, kaka, sex, moderne tijd, hond,traploper,Er is het één en ander gebeurd tijdens mijn afwezigheid hier op dit uitmuntend stukje literatuur.. we hebben een nieuwe paus.. een nieuwe koning.. den traploper is gelegd en mijn eerste grijze haar is ondertussen alweer uitgevallen.. ge ziet het gaat snel..

Het was heimwee dat mij ertoe deed terugkomen naar mijn eigen hoekje vol letters en tekst.. met een zijsprong naar een ander hoekje met tekst en meer.. het facebookdingetje.. dat trouwens ook in ere hersteld is.. maar niet alles zal vertellen.. of net veel meer.. ne mens is van niks meer zeker.. en ge moet tegenwoordig met uwe tijd meegaan.. want zeg nu zelf.. ne blog.. da is uit de jaren stillekes.. en daarom past het ook zo goed bij ondergetekende.. moderne snufjes zoals gsm en een afstandsbediening.. vroeger konden we ook zonder.. maar het is de moderne tijd hé meneer en mevrouw.. de techniek staat niet stil..

dus het is de guldenmiddenweg vnden tussen het oudbollige en het moderne.. en met een goeie scheut hetkanmenieschelenwateenanderervandenkt.. en dan komt het allemaal goed..

ondertussen heeft de klok kwart voor één geslagen.. en staat onze witte gepoedelde reeds te kwispelstaarten om zijn plasje en kakje te gaan doen.. u kijkt bedenkelijk.? just terug.. zijn eerste postjes en het gaat al over pipi en kaka.. helaas driewerf helaas.. u heeft gelijk.. maar net zoals sex verkoopt pipi en kaka nu éénmaal.. niet dat ik hier ook maar onderhalve cent aan verdien aan dit onwezelijk dingetje.. het kost me alleen maar geld.. en tijd.. dus ik mag het hebben over wat ik wil.. maar dat wist u ondertussen al..

Ik laat u.. en mezelve... want ik heb andere dingen te doen.. en u ook... met uw lui gat in de zon gaan liggen waarschijnlijk... ik zal wel gaan werken.. tssss...

 

Commentaren

  • Pipi en kaka horen nu eenmaal bij het leven , nietwaar! Het is broodnodig om te kunnen overleven. Dus geen kwaad woord over pipi-kaka!

De commentaren zijn gesloten.