• Acht uur is geen uur.. geen uur zeg ik u..

  acht uur is geen uur.. da is algemeen bekend Ten Huize Hier.. Om acht uur moet ge hier nie teveel verwachten..  en ook als Ventje en ik om dit geen uur opstaan is er van den hele dag niks aan te vangen met ons.. waarom.. awel.. acht uur is geen uur.. 

  Negen uur is al een deftiger uur.. en al hetgeen dat na negen uur komt is goed.. hoemeer na negen hoe beter.. 't is te zeggen.. alst dan tegen twaalven hangt ist ook nie goed.. Rond twaalf ist ook geen uur meer hé.. en dan valt er ook voor de rest van den dag niks aan te vangen Ten Huize hier..

  Waarom wij zo vroeg uit ons geliefde nestje moesten.. daar hebt gij eigenlijk geen zaken mee.. dat is ook geen staatsgeheim.. maar alles op zijne tijd.. en als ik goesting heb om daar is iets over te zeggen dan hoort ge het wel.. en daarbij.. negen uur is geen uur om over zo een zaken te zeveren..

  Over het werk begin ik vandaag nie.. zaterdag is gene dag om over het werk te praten.. eigenlijk is het nooit ne dag om over het werk te praten.. ik denk dat we daar allemaal mee akkoord zijn.. wie is voor..? 1.2.3.4.5...468 en wie tegen 1.2.3.4.5... 468  jamaar.. zo geraken we er nie uit hé.. ge moet weten wat ge wilt.. tedoemme toch..

  Maar genoeg gezeverd.. ik ben weg.. ahja.. ik sta nie zomaar om geen uur op hé.. als ik om geen uur opsta dan ist nie de bedoeling da ik den hele dag voor da schermpke ga zitten.. da ziet ge van hier.. of van daar.. da hangt ervan af waar ge zit hé.. da is logisch.. straf ze.. om geen uur opgestaan.. en toch logisch denken.. da lukt normaal zelfs nie als ik nie op geen uur opsta.. volgt ge nog.. ja.. awel da moogt ge het is uittleggen want ik ben den draad ergens halverwege het vierde woordje kwijt.. ik ga mij nog om ne koffie.. ja.. koffie.. dat is nog is een idee..

   

 • kapot.. wat..? vergeten...

  Da had ik nu nie verwacht.. nee.. ik verwacht soms nogal veel.. maar dit.. om de haren uit uwe kop te trekken.. hela.. wa is da..? steekt da koekske is terug in de doos... en dieje cola ook terug in de fles.. en nu nie doen zo van allez.. wa krijgt die nu.. niks van.. het is Vasten.. en dan Vast ge .. zo simpel is da.. veertig dagen lang.. ik hou u int oog.. 't is maar da ge het weet..

  maar soit.. al wat ge hier ooit hebt gelezen.. moogt ge vergeten.. sterker nog ge moet da vergeten.. en ge weet van mij moet ge nie rap dinges hé.. en om het ineens helemaal goed te doen moogt ge hetgeen ge hier niet gelezen hebt ook vergeten.. genoteerd.. inorde.. wat..? waarom ge da allemaal moet vergeten.. awel.. omdat ik het u vraag.. ik, Uwe Gespelde Dicteetor da vraag.. en ik verbied het u om mijn vragen en orders in twijfel te trekken.. alles heeft zijn reden.. en als het geen reden heeft is het omdat ik da uit mijne duim zuig.. da zou ge nu toch al lang moeten weten..

  Het zit zo.. qsdfgh aaaagh frgh tyu v b df  jkioln, fg draaimolen rfty cv  kl op  z sdc rftg bn tgyhu bghnj, tyu Innovatieve Bitch  gfhie erfk zsplkths zoikj zikfoikj nicole en hugo zk pipi eoikj eokzo en koffie okejdo ika poz foert fokzeo shoebidoebaba pokzie ijerfikep s wa denkt die nie kjedc raket kjfjhols pwiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pokzs f ied Nieuw Zonder Bijnaam iejd,apfj âdla aô",c, DWWNMOS jedidf  de  dza  olazf ola tedoemme aa colap âc,nie aprv .. zo zit het.. nu weet ge het..

  Oei.. mijn Orgastisch Klavier heeft z'n letterkes weer verwisseld.... zo zonder dat ik da wist.. ja seg.. ik ga nie helemaal opnieuw die uitleg doen ze.. hij staat er trekt er uwe plan mee..

  en nog iets hé.. DDWWNMOS lzifo fzoiefj pzo p^é teutebollen zpeofj ,xn "â msa donderdag neh oiejf a&k ohjee aifpj dlap)e, xgezegd pojf aopj  pa veete¨m zoek akpz x,nczp fie c, ap f bijgeloof akoze s!!! aook sxlz afrika afrika je coad pc q jaja c,azid dka en Zus ze ked,ckiao feest cfzej klso z en plezant hezx pa!! haha kisxo oej ,z Laura Lynn zefj é)é$&$ sl;pwpaz cn jaja..

  Daar moet ik precies is naar laten kijken.. da is iets da nie just is.. seffes ist weer van ja.. hij krijgt zijne blog weer nie vol.. het moet weer makkelijk scoren.. nee.. da is nie waar en als ik da straks hoor bij den bakker of de sleutelmaker dan zal er morgen een zp, zpofj cdap^fk zitten.. ziede . .ik doe da nie express.. mij zo beschuldigen van expressdoenerij.. schoon..

  en steekt die praline weg.. ge moet vasten.. ik ga mij nog een boke met choco en ne koffie.... neeeeeh!! da was om te lachen.. nu keek ge al vies ze amai.. nee.. een plat waterke.. en ne droge boterham.. da ga ik pakken.. hihi en die geloven da.. oei.. heb ik da geschreven.. ik moest da eigenlijk denken.. ge hebt da nie gezien..!! ah.. pfff..

   

 • niks.. het grote niks..

  erg ze.. ik heb niks te vertellen.. echt niks.. nog geen beetje zelfs.. ge moet nie zeggen over da hebt ge nie vertelt want da heb ik nie meegemaakt.. wie had da gedacht da ik niks te vertellen had.. anders woorden te kort en nu teveel straf ze.. ik heb niks te vertellen.. nie over Ventje.. Zus.. Spannend Broekske.. De Innovatieve Bitch.. echt niks.. nog geen half woordje.. maakt da mee.. ja en nu staat gij hier.. vol verwachting klopt uw hartje.. sorry ik moet u teleurgesteld en getekend voor het leven naar huis sturen.. er valt niks te lezen.. ge moet er nie op hopen.. ik heb al is nagedacht en ik kom op niks..  het spijt me.. moest ik nu nog iets te zeggen hebben.. iets onnozel maar dan had ik toch iets kunnen vertellen.. maar echt echt echt niks.. helemaal niks.. da is ambetant ze.. zo niks vertellen.. ge zou denken ja da is dan rap afgehandeld.. maar niks zeggen duurt even lang als wel iets vertellen.. wat.? bij u nie.. awel bij mij wel.. goh.. zo niks is ook maar niks.. en stillekes.. anders zijn er al eens lachsalvo's.. maar nu is er complete stilte.. een complete niks.. ik vind da niemeer plezant ze.. zo helemaal niks.. da ik echt niks te vertellen heb.. da is bekan nie te geloven.. als ge da tegen den bakker zegt dan gelooft die da nie.. die denkt dat ge hem iets wijsmaakt.. wat..? ge gelooft me nie.. awel dan loopt ge nu maar naar uwe bakker en ge zegt hem da Uwe Onderstreepte Brailleschrift niks te vertellen heeft.. ik wacht wel efkes.. allez.. zijde nog nie weg..?

  Ah.. ge gelooft me.. ik zou het ook denken.. dus niks te vertellen vandaag.. jammer.. maar het is nu zo.. misschien morgen.. of gisteren.. maar ja .. da van gisteren heb ik al verteld.. ahja.. als ik da nie had verteld dan had ik da vandaag verteld.. en dan had ik wel iets te vertellen.. maar nu heb ik da gisteren al verteld.. dus ist vandaag niks.. niks.. pff.. ik vind da nie plezant ze zo niks.. ik ben nie voor niks.. wie da heeft uitgevonden hé.. allez hoe vind ge da nu uit.. niks.. staat ge dan op en denkt ge dan vandaag vind ik iets uit.. en dan krijgt ge een ingeving en voila.. niks.. en dan loopt ge naar den bakker om te zeggen dat ge niks hebt uitgevonden.. en die gelooft dat dan nog.. wa ne lompe bakker.. da kan ik ook ze.. niks uitgevonden.. da moesten ze verbieden.. ik zal ook is niks uitvinden.. wat..? da bestaat al.. ja lap sé.. zelfs da kan ik nie.. dus het blijft niks.. ik heb mijn best gedaan hé.. dan zal ik u ook nie verder ophouden.. ik ga nog wa niks doen.. misschien kan ik da beter nie doen anders heb ik morgen ook niks te vertellen.. en dan hoor ik het volgende week weer bij den beenhouwer.. dieje Uwe Paragrafische Puntenslijper heeft ook niks te vertellen hé.. niks.. en da is plezant voor mij hé.. als ik da dan bij den beenhouwer moet horen.. nee.. plezant.. merci ze.. zo achter mijn gat gaan klappen.. en da omdat ik vandaag is niks te vertellen heb.. amai.. wat een vertrouwen in mij..  ik kan daar ook nie aan doen hé.. da ik niks te vertellen heb.. ik doe da nie express of zo hé.. da overkomt mij anders nooit da ik niks te zeggen heb.. ik heb anders heel veel te zeggen... alleen vandaag niks...

  Allez.. ga maar rap op een ander lezen... bij iemand die wel iets te zeggen heeft.. hier valt niks te lezen.. helemaal niks..

   

 • De KWATTApot en nog veel meer..

  allez we zijn erweer.. ja seg.. met al da geski had ik mijne vinger verstuikt en was ik mottig geworden van da terug te lezen.. en daarbij had ik ook geen spruiten meer en ge weet wat da wil zeggen hé.. nee..? awel dat er geen spruiten meer zijn hé..

  Der is alwel weer het één en ander geweest.. ondertussen is de 70.000ste bezoeker langsgeweest.. en jammer.. er was gene prijs voorzien, gene tombola.. niks.. zelfs geen spruiten.. ahnee.. die zijn op.. ik had het zelf nie eens in de mot.. precies of ik met ne teller bezig ben.. pfff.. ik zal em is verkopen dieje teller..

  Nee.. al komt er hier niemand.. dan nog zal ik hier mijne lecturige lectuur neerzetten.. en dan gaan al die mooie woordjes verloren aan uw ongeïnteresseerdheid.. en dan binnen een jaar of 376482 dan graven ze da internet op bij wijze van archelogische vondst.. en dan staan daar mijn letterkes.. onder lagen stof, maar nog ongelezen.. jaja.. mijne tekst is bestemd voor de toekomst.. en vanuit mijn teksten gaan ze dan de geschiedenisboekjes herschrijven.. of maken ze er ne boek van.. en dan word ik de Uwe Schoonschrifterige Medeklinker.. er worden bibliotheken opgericht in mijn naam... waar elke zondag dan een lezing gegeven wordt.. zoals ze da doen bij UwZus..

   jaja.. en dan als dan vloeken.. dan roepen ze UweParagrafischeVulpenverdomme... of Uwe BladwijzerigeEzelsoormiljaardenondeju.. Ja.. sorry voor da gevloek.. maar da hoort er nu bij.. en daarbij... ik zeg da nie hé.. gaat tegen die mensen uit de toekomst zagen hé.. Nee.. ik kom dan aan hangertjes hangen en worden er reizen georganiseerd naar de vindplaats van het oude Internet.. er zullen mensen het licht zien.. en er zal ne feestdag komen waarbij ge een boekenkast met lichtjes versiert.. en er klein letterkes inhangt.. en dan een feestmaal.. en iedereen ne dag verlof..  sympathieke mensen die Toekomsters.. toffe mensen..

  Allez, voor den eerste keer na de algemen sluiting is het wel genoeg geweest zeker.. ik zie af en toe nog ne ski voor mijn ogen dansen.. en ik zit nochtans thuis aan de stoof.. nie op wintersport.. als ge eens wilt lachen moet ge is bij mijn Zus gaan zien... als ge die ziet dan komt ge nie meer bij.. nee.. da was om te lachen.. nee.. dan gaat ge lopen.. nee.. da is ook nie waar.. maar die had een grappig videoke op hare blog.. en ik kon die hier ook zetten.. maar dan krijgen we weer familiegeruzie.. gij hebt mijn video gepikt.. en da mocht nie.. afin.. ge kent da wel en voor ge het weet komt ze hier aan met ne kilo spruiten.. en dan.. dan klopt mijne intro niemeer.. dus als ge wilt lachen.. The Mom Song bij Zus

  Nog is iets anders.. nu we het toch over spruiten hebben.. De KWATTApot.. watta? nee.. de KWATTApot.. eigenlijk ne CACAO KWATTApot.. ons Ma heeft die altijd gekoesterd.. wij mochten er nog nie eens naar kijken.. de KWATTApot heeft altijd op veilige hoogte gestaan..niemand mocht daar aan komen..  en in tegenstelling tot andere potten stak er buiten twee gele kindersurpriseeitjes niks in.. in de gele kindersurpriseeitjes staken de melktanden van mezelf en Zus.. 't is te zeggen.. alleen de tanden die inmiddels waren uitgevallen.. of vakkundig uitgetrokken door Ma..

  PHTO0259Nu staat de KWATTApot in onze vitrine..  onwennig naast onze borden.. maar daar staat hij het veiligste.. zelfs Ventje durft er nie naar kijken.. 

  Ma was zo trots op hare pot, een erfstuk van haar vader.. maar verder..? Nu de KWATTApot in onze vitrine staat wil ik er wel eens meer van weten.. maar op het heel Tinternet niks te vinden.. misschien kennen jullie de pot.. ik ben is benieuwd..

 • ja lap..

  Vandaag gesloten wegens geslotenheid...

 • Watski iski datski hierski allemaalski..?

  amaiski.. wa een gehaastski deze weekski.. oeiski.. wa is daski..? da doe maar raarski hierski.. da is nie goedski.. wa kanski da  weerski zijnski..?

  Nu hebski ikski eenski tijdski.. ne danski doetemski raarski.. da is ambetantski...maarski zolangski ge erski maarski uitski kuntski.. danski istski goedski.. aiaiski.. hetski worstski ergerski..

  Nu hadski ikski eropski gerekendski datski iski ne blogspostki zou reageerski.. maar nikski hé.. nogski geenski letterksi.. welski bedanktski voorski de tijdski.. en de bekommerski.. hetski siertski u..

  Vandaagski istski Den Dagski Waarski We Nietski Meerski Overski Praatski.. Ikski wastski vergetenski... toenski ikski metski de Zusski aantski belski waski.. hebski hetski twee keerkski gezegdski.. watski ikski gezegdski hebski?? awelski.. de echte naamski vanski Den Dagski Waarski We Nietski Meerski Overski Praatski.. Ikski zei tegenski Zuski.. Lapski.. We hebski hetski aanski onze botski.. tedoemme.. da beloofski voorski vandaagski.. Nogski een gelukski datski hetski morgenski alweerski Vrijdagski isski.. ge weetski watski datski wilski zegkski hé.. haja.. Viskidagsksi.. vrijdagski isski viskie..  volgen ski onski moemoe tochski.. die zei da altijdski.. en alski de moemoe da zegtski danski istski waarski..

  Gelukski datski ernogski zalmski inski de vriezerski ligtski.. anderski warenski we geJostski.. enski da hebski we nie graagski.. da we geJostski zijnski..

  Uwe Geodriehoekski Vloeipapierski heeftski zijne hele Torenski alski opgeruimdski en gepoetski.. alleski blinkski weeralski sé... enski alstski blinktsi danski zijnski we contentski.. maarski ikski moetski nogski efkeski ietski anderski gaanski doenski..  Duski ikski benne wegski.. ge moogtski altijdski nogski eenski beetski blijvenski hangsi.. maarski ikski benski ewegski..

   

   

 • Gene tijd..

  Goeiemorgen morgen.. lalalaaa.. ja lap sé.. nu zit ik met da liedje de godganse dag in mijn hoofd.. en net nu het NGTS, oftewel het NooitGeenTijdSyndroom toeslaat.. ik heb er vandaag gene tijd voor.. gene koffie, gene douche, geen patatjes of pasta.. geen gebel.. geen geblog.. werk.. al helemaal nie.. allemaal gene tijd voor.. ik heb zelfs gene tijd om op mijn horloge te kijken.. amai.. al zo laat.. ik ben ermee weg... gene tijd om met m'n ogen hier te staan heenenweren.. nee.. weet ge wa..? schrijft zelf is een postje.. maak het mij is gemakkelijk.. doet ook is iets voor De Alfabetische Wanorde.. awel ja.. maar nu ben ik weg.. gene tijd.. ja lap.. weer ne seconde weg.. en weer éne.. en weer.. tedoemme hé..