Debbie Travis en Tom Boonen in hunne blote, en nu hangt er een vies geurtje en spookt het hier..

Da is toch wel om zot van te worden hé.. nu ga ik zo eens kijken hoe de meeste onder u op mijne blog terechtkomen.. er zijn de trouwe fans.. die hebben D.A.W. bij hun favoriete staan.. op een memobladje op de ijskast plakken en voor alle veiligheid ook nog ne keer in't groot in de living ingekaderd.. het siert u.. dan hebt ge de bezoekers die via via eens komen kijken en dan nie rap genoeg weg kunnen zijn.. wa is da hier.. daar begin ik nie aan.. en dan hebt ge de Googlers.. nie slecht zou ge denken.. maar als ge dan ziet onder wat ze googlen en dan bij terecht komen.. zucht.. ik heb in den beginne.. toen de blogs nog op stoom draaide eens iets over Debby Travis neergetypt.. heel kort.. met een linkske.. nu blijkt da.. mijn favoriete postje te zijn.. ik ben populairder dan Debbie Travis zelf.. ik zal ze is ne percent gaan vragen voor de reclam... ten tweede komen ze hier door een HaloweenItem van twee jaar terug.. geesten en spoken.. en soms komt daar dan nog een reactie op binnen ook.. zo van.. Volgens mij is da nie echt.. duh.. precies of Uwe Geruite Farde da nie wist.. De gemiddelde vlaming heeft blijkbaar last van slechte geurtjes in huis.. want ook dat Item van twee jaar terug wordt bijna dagelijks bezocht.. en gegoogled..  En de laatste populaire gast op den blog.. nee.. nie ikke.. Tom Boonen.. en dan nog in zijn bloot gat..

Dus... als ge ne populaire blog wilt en ge wilt er nie veel aan doen.. Ge schrijft iets in den aard als dit...

Dag lieve Bloggertjes.. ja ik was al vroeg wakker deze morgen waren het de Spoken en Geesten die me wakker maakte.. nee.. ik ben vroeg opgestaan om naar Debbie Travis te kijken.. op de Vitaya.. zo kan ik wat interieurtips opdoen.. ja.. maar ik heb eerst mijne gootsteen ontstopt want er hing een vies luchtje in huis.. en dan moet je de oorzaak opsporen en aanpakken.. ge kunt ook een heel fles Febreze leegsprayen.. da helpt ook.. oei.. wa was dat.. een spook.. nee.. die bestaan toch nie.. nee.. het was Tom Boonen.. in zijn bloot gat.. amai.. da had ik just gezien..

Voila.. meer hebt ge niet nodig.. ge moogt deze tekst overdragen naar uw eigen blog.. en succes is uw deel.. ik vraag maar 30% van de winst.. da is nie veel hé..  en ja.. Tom Boonen staat in zijn bloot gat op deze blog.. en nee.. ik ga nie zeggen waar.. ge zoekt maar.. haha..

Commentaren

 • ah wel ze ik heb goed gelachen vandaag met jouw postje ...man gij kunt schrijven ...ik moet het telkens wel luid op voordragen maar schitterend vind ik het ....Volgens mij behoor ik tot de eerste categorie en ik heb even getwijfeld of ik voor de mop je schrijfeltje tot beroemdheid niet even zou pikken..en op mijn blogje tentoon zou stellen en weet je wat ..ik doe het gewoon ....ik verveel me rot met die 12 draden in mijn been en kan dus wel wat extra afleiding gebruiken ...

 • ik denk wel dat ge mij bij de eerste categorie-bezoekers plaatst,want trouwe lezer hier ben ik wel.Het is echt plezant te zien hoe gij de dagdagelijkse dingen hier op zo'n leuke manier neerzet,en of ik nu wil of niet,lachen zal ik elke keer met je letter-toverkunst.En je weet he maatje,elke dag es goed kunnen lachen is gezond he! Dus bedankt mijnheerke(vrindeke)Den Letterdocteur voor da elke dag gezond boosteke in mijn hartje.
  Liefs en dikke knuf van Tantieken voor Beidjes.

 • Tantie een trouw lezerke? Jazeker maar zoals je al weet reken ik mij daar tegenwoordig ook bij zenne.Wat tantie betreft,die haar blogske blijft precies hangen :-O
  Geen zin meer? Of klaagt "Klak" teveel mss?
  Who knows !!!
  Alléz,jullie ook met fébreze bezig geweest?
  Ik kan er van meepraten want sinds we onze slpkamer geschilderd hebben hangt daar een verfluchtje en ook al zetten we de ramen vierkant open...spuiten we hele bussen vandie fébreze leeg,we blijven die doordringende verflucht ruiken...en da nog wel in de slpkamer.
  Mss heeft mevr.Travis enige oplossing? :-D

 • U hebt er hier nog ene bij. Niet van te "googelen "maar ook hier toevallig geraakt via de lijst van skynetblogs. Ik ga u een linkje geven en kom steevast terug. Groetjes.....

 • als er vieze geuren in je huis hangen
  probeer dan eens wierook.
  het verhelpt de vieze geuren en er blijft een heerlijke geur achter.

De commentaren zijn gesloten.