• Trick ende Treat.. Have a Scary Halloween..

  563 Voila.. ik ben helemaal klaar voor Halloweennacht.. Verstoppen onder uw bed helpt niet.. geen kruisbeelden.. geen knoflook.. geen wijwater.. The Excorcist is dan volgen een bepaalde krant wel de beste horrorfilm aller tijden.. Maar vannacht houdt niks me tegen.. uw schilderijen gaan er aan geloven.. het gekrab aan uw muren maakt u horendol.. enge verschijningen zullen in het donker verschijnen.. of vanachter uwe zetel.. of u plots vastgrijpen vanonder de zetel.. Whoehaha... Ge gaat nog weken nie durven slapen.. uw ogen knipperen zelfs niemeer.. Whoehahaha...60

  Ik zal blij zijn als deze nacht weer gepasseert is.. man man.. wat een gedoe.. al mijn witte lakens zitten ondertussen in de was.. da zie direct vuil hé.. en ik sta erop om u proper den duvel aan te doen.. ik ben ne propere jongen.. ahja.. en der zijn er een paar die ook wel in onder hun bed mogen stofzuigen.. en achter de kast.. gisteren kom ik vanachter een kas en ik had al die stofwebben in mijn haar.. plezant ze..

  Maar goed.. ik moet nog enkele vloerleveranciers de schrik van hun leven doen krijgen.. mijn badkamervervloeking bijstellen.. en de Innovatieve Bitch.. ik heb die ondersteboven in de gang gehangen.. met haar planningen in haar gat.. die zal zich Halloween 2008 nog lang herinneren..

  Ik zou zeggen maak er ne verschrikkelijke dag van.. wees nie op uw hoede.. des te erger verschiet ge.. ik zal mij in ieder geval nie inhouden.. Have a Scary Halloween.. Whoehahaha...

   

 • onzin ende meer onzin..

  Wa nu.. getagged door MissMystic.. die durft.. mij taggen.. wacht maar.. ik zal u is is taggen.. wat..? 't is goed bedoeld.. ah.. maar toch..  't zal nie voor vandaag zijn.. voor morgen..? mmm.. misschien.. 't zal meer voor vant weekend zijn..

  Whoehaha.. ik ben in mijn element.. ge gaat afzien vandaag.. en vannacht.. en morgen.. ik heb mijn vervloekingen netjes opgeschreven.. mijn klopgeestoutfit netjes gestreken en de nachtmerries op alfabetische wanorde gestoken.. ge zijt gewaarschuwd.. en zorgt maar dat ge pompoensoep in huis hebt.. anders haal ik heel uw dvd verzameling overhoop.. wat..? die steekt al overhoop.. dan sorteer ik ze en vindt ge zeker niks terug.. whoehaha..

  De badkamer from hell begint weer vormen van een normale badkamer te krijgen.. er zijn weer muren.. kranen.. ne opgehoogde vloer.. er begint vordering in te komen.. alleen die kloteboiler is serieus met ons kloten aant rammelen.. nee.. niks ergs.. 't is te zeggen.. hij werkt... geeft warm water.. alles perfect.. maar er is een miniscuul lekske.. en da kan nie.. dus de bullen weer af.. technieker laten komen.. wat.. pas volgende week.. ja ze.. ik heb da toch nie nodig warm water.. zo ne koude douche is goed voor uw vel.. wat.. ik kan mij thuis nog nie douchen.. das waar ook... dus wat maakt het uit..

   

  Eng hé.. ja sé ik heb die films nie gemaakt.. ge lacht liever.. daar kan ook voor gezorgd worden..

  Voila sé.. genoeg voor vandaag..

 • Schoon ellende.. ende meer..

  Het kan zo simpel zijn als 1.. 2.. 8 .. nee.. 1..2.. 5..  Nee toemme toch.. 1..2..3.. da ist .. ge ziet zo simpel ist.. wekenlange.. wat zeg ik maandenlange.. nee.. jarenlange discussies.. dreiging met dit.. dreiging met dat.. opgelost met één telefoontje.. ja hoor.. stuur maar op.. dan komt dat in orde.. zomaar.. en nie omdat het bijna kerstmis is.. Ik ben weer beren aant schieten en hun vel aant weggeven.. maar als em z'n woord nie nakomt.. dan stroop ik hem.. en maak ik van zijn vel hangmatten voor in de zomer.. en ik geef ne Vlaamsche Feestdag met frieten en stoofvlees.. 

  Zus heeft hare verjaardag ook doorstaan... gans de straat heeft massaal oordopkes ingezamelt en in de desbetreffende oren gestoken.. de straten werden afgesloten door de ellenlange polonaisses.. en zelfs in de kleerkasten waren sporen van feestelijkheden te vinden.. de foto's volgen.. ooit.. whoehaha.. bibber ende beef..

  Koud hé.. veel te koud... hoe kan ne door de duivel bezeten mens nu fatsoenlijk functioneren met zo een weer.. ik geraak gewoon nie van voor mijn stoof weg.. mijne innerlijke kwelduivel is veel warmer continenten gewoon.. dus als ge mij een plezier kunt doen en rappekes een reis boeken naar één of ander exotisch land.. met minstens 35 graden.. dan kan ik toch weer komen spoken en andere dingen doen.. ne cocktail drinken.. een kleureke opdoen.. uw ledematen uitrekken.. da soort dingen.. wat.. ge zult is rap zijn.. ik dacht het wel.. ge gunt me niks..

  wat.. polonaisse is nie just geschreven.. ge twijfelt..?? zoek het ne keerop en kom het mij dan zeggen... weet ge ineens uwe tijd goed te gebruiken.. whoehaha.. amai.. ik ben weer de vriendelijkheid zelve precies.. whoehahaha..

  Maar ik ga nog wa aanmodderen.. in de badkamer .. in mijne kop.. in uw living.. en op uwe zolder..

   

 • Gefopt ende misleid.. whoehaha...

  Dat ge gewaarschuwd zijt.. ik ben weer de bezetenheid zelve.. weer geheel tot uw dienst om te komen plagen.. pesten.. spoken.. en folteren..

  Zus haar feestje was geslaagd..degene die gelukwensen hebbben achtergelaten kom ik vannacht maar een beetje ambeteren.. de andere zullen er aan geloven.. ik doe u nachtmerries krijgen.. badend in het zweet zult ge wakker worden.. wensend dat ge ook gelukwensen had achter gelaten..

  Wij zijn nog steeds in de renoverende fase.. de opbouw is op gang aant komen.. de motivatie is iets minder.. ik heb precies dringend een beetje rust nodig.. zo is drie dagen aan een stuk slapen.. zalig.. maar nee.. morgen weer vroeg da bed uit.. staan ploeteren met plamuursel.. zand en cement.. maar soit.. het is het resultaat dat telt..

   

 • Binnengekomen verjaardagswensen...

  wolleke

  Mééééééppy Birthdéééé to you... Meéh meéh...

   

  achmed Silence.. Its you're Birthday..! So.. I Kill You... no... Congratulations..

  AAK23ICAKNZEWACA7HYMKOCACOHROVCAV4YNQFCA4C11D8CAQCLXI2CA7O5MQHCAE4F7ZMCAK7I7UPCAKECFBYCASLTPBBCAJHSMNCCAAPD1AXCAZB677QCA4ZK6JZCA8PDT4WCAF03D3SCA24NKT4 Wat..? Geen Taart.. Nou nou.. toch een hele gelukkige verjaardag..

  JMN3ICCARB0D8QCA0UD0GXCAI6UPFSCAAX4Y95CANCQ0GLCA6ELASUCAU76MG4CAMMHA13CAQPTAV9CAM24N51CA640KPDCAF6O3UCCAVL7X62CAXE5WDPCAA7K0P4CAW16S6FCA2IDKO3CA140JVQ What..? That's not cake..?

  y1pJmXKMHbz4vZwPxR0H8lwhZWD_v2ZtPo5eCo1GVDSEXai7OzYm4Y5j5eo8kcktky7 Een hele gelukkige verjaardag Mama.. hieperdepiep hoera.. Tim & Laura..

  y1pyTSbumbDUibiSBeq1znhahFTupPhyndrejb4Ha2WSYBQSMl_g4KoKd6uQuclg45c Ook van mij hoor Mama.. hele dikke kussen.. lang zal ze leven.. lang zal ze leven.. lang zal ze leven in de gloria .. in de glooooooooria... Stefke..

   

   

   

 • Ne gelukkige verjaardag..

  10oei oei.. wa nu.. alles weer verandert.. de creepy stuff is weg.. ge haalt opgelucht adem.. niks van.. morgen ist weer van da.. nog erger dan ge u kunt inbeelden.. ge doet nu al in uw broek van de schrik.. whoehahaha.. maar hou het nog efkes droog.. want we gaan eerst een feestje bouwen.. waarom.. Zus is jarig.. hieperdepiep.. Hoera..

  PHTO0200

  Da is ze sé.. Zus.. mijn Zus.. nie de uwe.. nee.. de mijne.. een portret ze.. die moet ge in huis hebben.. man man man.. ge komt niemeer bij.. 't is een goeike ze.. maar ze wordt al wa oud hé.. 28 jaar.. het snot is er af aant gaan.. een geluk.. ze kon de manden zakdoeken nie bijhouden.. volgt ge nie... ?? zakdoeken.. awel.. voort snot.. nu valt em hé.. ik wist het wel..

  y1pUSZ75fFDwGQ8SRHMyz6Drklt7QyiSlHkr6SP4KEuQ5qYKPInTmvUdnGMicblOlXo hier.. da is zus ook.. in hare schoonste trui.. grappig hé..y1px9KkjdCBdawoIrRSUiqaQGCGR7wuF7PbMSEt1SLigu8S8mhIvvDUtqHW6t4IZftD en da ben ekkik met zus.. ziet ge da staartje op haar hoofd.. ook grappig hé.. ja het is een grappige die zus..

  maar soit.. genoeg gelachen met Zus.. het is hare verjaardag dus ge gaat hier nie weg vooraleer ge ne verjaardagswens hebt achtergelaten.. ahja.. pas op als ge het nie doet hé.. ik weet u te vinden.. whoehaha.. ah nee.. da is pas voor morgen..

  Lieve Zus..

  ik wens je een hele fijne verjaardag.. de eerste in je nieuwe leventje.. dat je trouwens goed afgaat.. ik ben reuze trots op mijn Zus hoor.. dat mag je best weten..

  Ik had er graag bijgeweest vandaag.. lekkere sandwiches.. leuke muziek.. dolle pret.. maar ja.. de Innovatieve Bitch hé.. ge zult er maar mee zitten.. en dan het badkameren enzo.. 't zal voor ne andere keer zijn..

  Maak er ne schone dag van.. Ge wordt maar éne keer achtentwintig hé.. da is al wel oud hé.. amai ze.. ouw doos.. haha..

  Dikke verjaardagskussen van grote broer..

   

   

 • Woorden ende Letters.. en andere onwaarheden..

  Ja sorry da ik gisteren zo ineens weg was.. mijne blog was nog nie af.. maar als den Daddy arriveert staat ge ook beter in uw startblokken.. een goed begin is het halve werk.. maar meer had ik gisteren toch ook nie te zeggen hoor.. misschien nog een paar kleine weetjes en levenswijsheden.. maar meer hebt ge nie gemist.. da valt mee.. niewaar..?

  Ondanks de zondag is er hard gewerkt..naar mijn gevoel iets te hard voor ne zondag zijnde.. ik ben ne mens met gewoontes.. zondag is den dag des rust.. dus rust ik op zondag.. ik voer normaal gene klop uit.. en gisteren heb ik niks anders gedaan dan geklopt.. allez gevijsd maar da klinkt nie hé.. dan had ik moeten schrijven.. zondag is de dag des rust dus vijs ik op zondag.. da slaagt nergens op.. ge leest het nu zelf hé.. nee.. ik hou het zoals het er eerst stond.. gene klop uitvoeren ..wat.. ? zo staat het er nie..? er staat ik voer normaal gene klop uit.. gaan we muggeziften.. dan moogt ge het zeggen hoor.. flauwe..

  Aangezien het uur verzet is.. het nog midden in de nacht is en ik mijnj voel alsof ik twintig rollen glaswol opgegeten heb.. ga ik vandaag u nie de stuipen op het lijf jagen.. nie voodooën.. nie folteren.. misschien alleen een beetje vervloeken.. da zou kunnen.. daar moet ik nie al teveel moeite voor doen.. dan kan terwijl ik gyproc zet.. of glaswol eet.. euh snij..

  Maar nu ga ik eerst op mijn gemakske een taske koffie drinken.. rustig in het zeteltje.. geen lawaai.. geen gedoe.. heerlijk rustig..