• Heel veel bezoekertjes.. dank u.. merci.. ge zijt geweldig..

  Zo... ik ben weer gezeten op mijn Geletterde Troon.. gedaan met stakingspikketten..gedaan met koffie uit thermossen .. nu de real stuff..

  Ge lacht.. en met reden.. het is groot feest.. ge moogt allemaal een letterke uitkiezen en meenemen.. waarom.. awel.. er zijn inmiddels 25.000 bezoekertjes gepasseerd.. allemaal verslaafden aan de alfabetische wanorde die ik hier maak.. en ge weet het niet... maar hoog boven u uit toornend.. vanachter mijn orgastisch klavier.. ben ik druk in de weer met vernieuwende elementen op de blog.. ge weet ik zit met mijn NooitGeenTijdSyndroom en daarom loop ik achterstand op.. Story of my life..

  Maar als het er uit komt te zien zoals uw Grote Pennelikker het in zijn koppeke heeft.. dan komt alles goed..

  25.000 bezoekertjes.. dat is toch al iets.. opgestart in augustus 2007.. maar het lijkt al een eeuwigheid... zoveel lettertjes en puntjes.. vooral puntjes.. wat ge leest liever de puntjes dan de letterkes? Ja maar.. pas op ho.. wat? Het was om te lachen.. allez vooruit dan .. haha.. ik ken dat lachen van u..

  Maar goed.. iedereen mag mij nu ne dikke knuffel komen geven.. met drie kussen en een hand.. nie zo een drie lebbers van ik weet nie waar ik nog droog ben.. nee.. gewoon drie beleefdheidskussen.. zoals ge da bij de bomma doet.. en da handje da is zo ook geen drie vingers die zo wat friemelen.. neenee.. ne stevige handdruk.. maar ook weer nie te hard.. dat ik ik nie twee weken met de kramp in m'n hand zit.. want ik zie er sommige al lachen.. ik zal hem is een polleke geven.. niks van alleen die kussen en ne knuffel... en heel veel kadootjes..

  Ik zit al te wachten.. broedend op een volgend uitermate kunstzinnig werkstuk.. getiteld.. als dit niet zo is dan is niks anders.. denk daar almaar is over na.. da ga ik ook doen.. nu heb ik weer wa gedaan... ja.. da komt daar uit en ik kan da daar nie terug insteken hé.. nu moet ik daar iets over schrijven... ik kan misschien beter terug gaan staken..

  Nee. gene bang.. ik mag ook al is lachen hé.. neenee .. geen staking meer.. laat dat maar aan andere over.. de brandgeur zit nog in mijn lijf.. twaren volgens mij geen goei banden..

   

 • Blogstaking .. Dag 2 en het regent.. *%@~!!!!

  Ge hebt het precies graag hé.. da ik voor uw deur kom en de boel barricadeer.. ik krijg zelfs al pateekes aangeboden.. bij eentje zat ik op de gazon en die had een busreis georganiseerd.. die kwamen allemaal naar mij kijken.. hoe ik aan het staken was.. en maar vragen stellen.. en foto's trekken.. straks sta ik  nog in dendagallemaal.. of denstory...of het parochiebladje.. Allemaal in uw bus heb ik geroepen.. maakt dat ge richting naar huis aan het bussen zijt.. ge  moet mijne blog gaan lezen.. nie naar mij komen kijken.. Aargh.. ge snapt het nie hé..

  En nu is da ook nog beginnen regenen... gisteren heb ik nog ergens geBBQed.. smaakte wel rubberachtig.. komt zeker door de banden.... en ik heb al een schoon kleureke gekregen.. zalig was het gisteren... maar nu..

  Ik sta wat tegen ne gevel.. om toch maar nie te nat te worden... mijn bandenvuur is uit.. en de letters op mijn  spandoek hebben er ook geen zin meer in.. Weet ge .. misschien heb ik wat overdreven... neenee nie te enthousiast.. ge waart al naar denveteëm aan het bellen hé.. met mijn spandoeken bedoel ik .. ge dacht dat ik ging opgeven hé.. niets van.. 15 spandoeken is teveel.. maar ge kent mij hé.. als ik begin te schrijven of te typen dan stop ik niemeer..

  Weet ge.. als ge nu gewoon belooft van weer schoon alle dagen tien keer te komen kijken.. mij de hemel inprijst als tevoren en vooral alle letterkes in de juiste volgorde leest.. dan kan ik naar huis.. want mijne thermos is al van gisterenmiddag leeg.. en ikke zonder koffie.. ja en gisteren stond ge daar nog met koffie en pateekes.. maar nu is iedereen werken.. of is aan het kuisen.. geen tijd voor koffie.. er zijn al twee bussen voorbij gereden.. één van den bejaardenbond.. en één boordevol Japanners.. en ze zijn niet gestopt.. ik had pertang den bingo al opgestelt.. ja ik heb da altijd bij.. zo een bingospel.. ge weet nooit waar da goed voor is.. en voor de Japanners had ik mijn schoonste glimlach bij.. die heb ik ook altijd bij... ge weet nooit.. maar niks.. voor die van hetrodekruis zijn ze wel gestopt.. heel die bus onder de plakkers... die Japanners met de stickerverkopers op de foto..  en mij zagen ze niet staan..

  Kzal mijn boeltje dan maar inpakken... en huiswaarts wandelen.. onderweg zal ik nog wat flyers uitdelen.. en belleketrek doen.. hihi.. tzal u leren..

   

 • BLOGSTAKING....... Nu ist genoeg geweest..

  Ge luistert nie hé.. zelfs als ik u thuis kom roepen om eens langs te komen denkt ge foert.. de boom in met uwe blog.. en nee.. het is niemeer om te lachen.. ik blijf nie grappig doen.. voor wie? die witte achtergrond?? da groen kaderke dat hiernaast staat te blinken of da knap ventje vanop de foto..? Nee!!! want da ben ikzelf en voor mezelf hoef ik da nie te doen.. want ik ken mijne onzin..

  Ik ga in staking.. ja nu lacht ge nog.. maar wacht maar tot ik bij u voor de deur zit met mijn spandoeken en brandende autobanden.. en mijn thermos.. nu krijgt ge bang hé.. ohnee hij pakt zijne thermos mee.. da kan nog lang duren..

  Ik ga van deur tot deur.. tot ge zijt langsgeweest.. en pas op hoor ik heb geduld... ik wil op zijn minst dertig reacties met excuses of andere grappige dingen.. ge ziet hé .. ik ben geen moeilijke.. ge moet gewoon luisteren...

  Dus vanaf nu ben ik in staking.. hoog tijd trouwens want volgens mij is mijne teller achteruit aan het gaan inplaats van vooruit.. Ah zit het zo.. ge komt uw gekijkte letters teruggeven.. ge wilt u geld terug.. ik ben hier nie geweest.. ik weet van gene blog.. nu komt uwe ware aard boven..

  Ik pak mijn autobanden en m'n spandoeken en ik ben weg.. en seffes sta ik voor uw deur.. en het straffe is dat ge eigenlijk van niks weet.. ahnee.. ge zijt te schoon om tot hier te komen en mijn gekunstelde lettervormen in revolutionaire stijl te komen lezen.. anders had ge het geweten.. en had ge uw poort kunnen afsluiten.. prikkeldraad leggen.. maar nee.. ik ben u voor.. haha.. wacht maar.. en ik kuis mijne stakingsrommel nie op.. een heel schroeigat in uwe gazon.. ik breek uw klinkers op en grafitieëer heel uwe voorkant met mijne bloglink... ge zult het dan niemeer vergeten...

  Vooralsnog ne prettige zondag... het duurt nie lang meer..

 • Ik was er.. maar waar waart gij?

  ge zijt me beu.. ik maar schrijven en typen.. het beste van mezelf geef ik aan u en ge komt nie meer langs.. Heb ik u iets misdaan?.. heb ik iets verkeerd getypt?.. of ben ik te grof geweest.. het was maar om te lachen..

  Nu ben ik het beu.. ge krijgt vijf minuten om te stoppen met wat ge bezig zijt.. uw pc op te zetten.. opstarten toch.. uwe pc ergens opzetten is ook maar raar.. ge kunt hem op de kast zetten.. ge kunt hem op uw kop zetten.. maar da werkt nie.. neenee. ik bedoel gewoon opstarten.. en via uw favorieten naar mijne blog te komen.. want ge zult waarschijnlijk ook geen icoon op uw bureaublad van mijn blog hebben staan.. nee zo boeiend ben ik ook weer niet.. u stelt me zwaar teleur.. Hela.. nie weggaan.. het is maar om te lachen.. jongens toch.. zo rap op uw tenen getrapt.. allez.. staat nu uw pc op? en hebt ge al op het linkske geklikt.. goed zo..

  Welkom.. leuk dat ge zo SPONTAAN LANGSKOMT ;;ziet ge .. zo moeilijk was dat niet.. en nu ge er toch zijt leest ge alles nog maar eens goed.. twee keer.. als straf.. hoewel.. ik doe u er nog een plezier mee.. nee.. als straf moogt ge alles maar ne halve keer lezen.. neh.. het zal u leren zolang weg te blijven.. het kan niet de bedoeling zijn dat ik u elke keer kom halen.. ik heb wel wat anders te doen.. oei. ge krijgt streken.. wat hebt gij nu te doen..?

  Vouwgordijnen ophangen.. die ik vandaag gekocht heb.. Oh hebt ge vouwgordijnen gekocht.. ja.. ik zeg het u net.. bijblijven!.. in denikea.. ah ge zijt in denikea geweest.. jaaa...leest dan ne keer wat er staat.. En zijn het er om te vouwen?? ...........da gaat hier ne lange blog worden... ja.. het zijn vouwgordijnen.. dus ze vouwen...

  En nog iets anders gekocht.. ja twee lampen... staande lampen.. zo van die beweegbare. de kap gaat op en neer.. Oh.. lampen.. om te hangen.. nee om te staan.. te zetten.. Da zal wel mooi zijn.. ja anders had ik ze niet gekocht hé..

  Verder nog iets.. ?? Nee, is da nie genoeg.. ?? ik vind van wel..

  zijt ge er nog..? Ah goed zo.. hier hebt ge bijna gedaan met lezen maar alvorens af te sluiten gaat ge al mijn favoriete blogjes bezoeken en een leuke reactie achterlaten en pas op hé.. ik controleer het hoor..

   

   

 • Joehoe.. ik ben hier..

  Ik heb de afgelopen dagen weinig te vertellen gehad en ik kan niet elke keer wat onzin uit mijn duim zuigen.. da raakt ook ne keer op..

  Vooraleer ik het vergeet.. ge waart het ook bijna vergeten hé... watte? Awel mijne verjaardag.. ja ja.. weer een jaartje ouder.. taart en kadootjes.. Rep u almaar voor een kaartje en ballonnen.. Ah ja .. ik wil ballonnen op mijn verjaardag.. Ik ben al aan de uitnodigingen bezig.. en aan mijn verlanglijstje.. Hoe?? wanneer ik dan jarig ben.. awel in oktober.. wat?? da duurt nog lang.. ja maar kom nie af da ge het vergeten zijt.. ik heb het u gezegd..

  Iets anders.. dikke proficiat aan mijn Petekind Stefke.. gisteren was er oudercontact en werden er rapporten uitgereikt... rare tijd was het eerste dat in mij opkwam.. want in mijn schoolgaande jaren werd elke vakantie steevast verpest door rapporten... Damn.. nu weet ge ineens dat die dan niet zo schitterend waren.. laat me zeggen dat ik nooit tevreden was.. maar de resultaten uiteindelijk wel.. oef.. heb ik me daar goed uitgeklapt.. als ik dit laatste  niet geschreven had...

  Maar goed, het ging over Stef... 84%.. goed hé.. en weten dat hij eerst wat probleempjes had en nu zo goed... het wordt zeker ne dokter of ne advocaat.. maar dat hij begint met naar het tweede leerjaar te gaan.. da is al een goed begin..

  Weeral vrijdag... weeral weekend... het wordt ne sleur.. niet? altijd dat voorspellend einde van de week.. kunnen ze dat weekend eens niet naar het begin van de week zetten.. kunnen we eens rustig aan de werkweek beginnen..

  Maar goed.. het is nu zo en ik ben het mailadres van God kwijt.. dus voorlopig blijft alles hetzelfde...

  Oh stop de letterkes.. da is nu een schoon begin van den dag.. begint hier op de radio gewoon Paul De Leeuw te zingen met zijn Regenboog... pas op hé.. niks verkeerd over De Leeuw.. mijne grootste favoriet... zo spontaan op de radio... als da geen interactie is hier dan weet ik het ook nie meer..

  Maar goed.. het weekend.. waarschijnlijk de tuin opruimen en zo.. de regenboog.. vlieg met me mee naar de regenboog.. ik denk alleen aan jou.. ja lap ik ben vertrokken.. ik sta hier al op de salon tafel met m'n armen omhoog en andere bewegingskes.... ik hou alleen van jou.... vlieg met mee...

  Oei... de postbode staat ook al te gapen.. weet die seffes weer wat te zeggen tegen de buren.. rare gasten ze.. die van nummer zoveel....

  Want ik hou alleen van .. vlieg met me mee.. met me mee...

  Da komt nie meer goe ... ik ben te enthousiast aan het worden... ik kom nog wel is terug.. De regenboog ik denk alleen aan jou.. vlieg met me mee naar de regenboog want ik hou alleen van jou.. vlieg met me mee.... naar de...

 • Zon, gal en pateekes...

  Vandaag voel ik de zon weer schijnen..  misschien maar voor even.. maar ik voel ze..

  Goed hé.. vind ik ook.. zalig..

  Wat is er gebeurd? Goh.. we hebben met de vuist op tafel geslagen.. nie echt.. da kan zeer doen.. en mijne duim is nog nie herstelt.. U zijt geïntresseerd.. Ik heb met mijne duim tussen de deur gezeten.. eela.. nie lachen.. ik zie die grimas wel rond uwe mond.. ik hoor u al bij de bakker... een grof in vierkantjes gesneden en die Bart heeft met zijn duim tussen de deur gezeten.. hihi.. en hij lag er bijna af.. echt.. Nee.. nu nie overdrijven... da komt ervan... hij ziet nie eens blauw.. alleen wat stroef...

  De harde aanpak.. nie op uwe kop laten kakken.. alee op de mijne dan .. nee ook, nie.. durf nie.. ook nie op de mijne.. het is een gezegde hé.. trek die broek al maar terug op..

  Ik heb mijne gal gespuwd.. het mijn eens gezegd.. het is er uit.. ze hebben er nota van genomen.. en het is hun niet goed verteerd.. het was dit of dat.. zus of zo.. breken of buigen... 

  Zalig da zonneke.. ik krijg zin om die verrekte graszaadjes zelf te laten ontkiemen.. ze liggen er nu een week.. en nog niks.. ikke maar sproeien.. ertegen babbelen... ik zing er zelfs voor.. s'morgens doe ik de slaapkamerraam open en zing ik goeiemorgen morgen van Nicole en den Hugo.. speciaal voor die zaadjes.. maar groeien ho maar.. kan ook zijn da het aan da liedje ligt.. mischien eens een ander gebruiken.. iemand suggesties..?

  Ge zijt allemaal schatten.. waarom? zomaar.. ge verdraagt mijn kuren en toch komt ge terug... ik ben ook een pateeke.. ge kunt mij nie missen hé.. ik weet dat.. heb ik dat nu echt weer getypt?... damn..

  Allemaal ne zonnige dag gewenst.. gratis en voor niks...  

   

   

 • toren maken en dat soort dingen.

  Ik heb van mijne toren gemaakt.. de zoveelste keer deze week.. het lijkt wel mijn normale doen te worden..

  Een stukske garagist was nu mijn uitverkoren slachtoffer... lang verhaal en het doet er niet toe.. wie zich mistrapt heeft het zitten.. ge zijt gewaarschuwd..

  Ik heb barstende hoofdpijn.. en toch zit ik hier weer een tekstje te verzinnen.. het felle wit van het scherm doet me hallucineren.. het kunnen ook de medicijnen zijn... Wat ik al niet over heb voor mijn lezertjes.. ge moogt nu dank u zeggen... nee nu.. hoe onbeleefd... ge waart al dank u aan het zeggen terwijl er nog tekst staat... Da werkt zo wel nie.. hebbe ze u geen manieren geleerd.. praten terwijl ge leest.. foei... als ik direct ja heb getypt dan moogt ge dank u zeggen .. opgepast.... hou u klaar.... ja....... wel op de puntjes wachten hé.. ok? Allez hier gaan we... ja   

   

  Zo .. als da nie schoon in koor was... merci.. het is nikske.. ik heb er graag wat pijn voor over...

  Ik flap er maar wat uit.. maar dat had ge al wel weer door... die vertelt nu ook is niks zinnigs hoor ik u al denken.. ja mijn oren zijn nog goed... wa wilt ge op mijn leeftijd... de rest is ook nog goed.. maar daar hoor ik niet mee.. stel u voor dat ik met mijn dikke teen zou horen... wat zou mijn oor dan moeten doen... gaten maken in mijn kousen? Hoe ga ik dat weer doen...

  Maar eigenlijk is dit wel het eigenlijke leven... drukte maken over de stomste dingen... oei oei.. mijne vloer ziet vuil.. oei oei.. mijne nagel is afgebroken.. oei oei.. mijn belwaarde is op... so what.. ik hoor met mijn dikke teen.. oh nee.. da is nie waar..  sorry maar nu ben ik totaal in de war.

  Hebt ge al dank u gezegd? Ja?.... ik geloof er niks van.. dus nog ne keer.. allemaal samen.... ja..

  Da was nu nie zo moeilijk hé.. wat? ge blijft gene dank u zeggen? dan nie hé.. maar ge hebt het ondertussen toch al een paar keer gezegd.. hihi..

  Ja ik stop ermee, want het slaagt totaal nergens op en ik verslijt alleen mijn knoppekes en den draad van de kabel..  ik ga nog wel wat van mijne toren maken..