• En dan nu reclame....

  loeki-1-200.jpgAsjemenou...???

  Vandaag de dag ergeren we ons meestal aan de reclameblokken waartussen de programma's worden uitgezonden.. maar er is een tijd geweest dat reclame leuk was.... De reclameblokken op de nederlandse televisie met Loeki de Leeuw... het was telkens weer lachen..

  Loeki is afgevoerd en mag nu enkel nog reclame maken voor één of andere Nederlandse winkelketen en de commercials zijn ook niet meer zoals vroeger... hoewel ik nog steeds vindt dat de Nederlandse commercials van tijd veel grappiger zijn dan degene die wij hier in Vlaanderen te zien krijgen..

  Effe een klein Kwisje doen?

   

  Ik geef enkele reclamezinnetjes van vroeger en dan vullen jullie het juiste woordje in en raden jullie welke reclame het was... je mag je antwoorden gerust in een reactie zetten.. ik ben eens benieuwd..

   

  Create Your Glitter Text

  - Ze zei ..... tege me.

  - Koning Keizer Admiraal, ........ kennen ze allemaal.

  - Even ........ bellen.

  - ..... Is toch voordeliger.

  - Ik had nog zo gezegd, GEEN ...........

  - Dan verkopen we toch gewoon de ....

  - Alleen als ie ..... en ....... is

  - Ik ..... het gewoon lekker.

  - ..... OE Dat smaakt.

  Zo, dat zijn ze .. veel plezier ermee en weet je er zelf nog leuke, laat ze zeker weten...

   

 • Hernia .. ??!!!!

  Ik heb het al enkele malen aangehaald in vorige berichten dat ik last had van m'n rug en benen.. Daarstraks naar de dokter geweest en zij vermoed een lichte hernia... volgende week donderdag moet ik een ct-scan laten maken en dan vrijdag weer naar de dokter om het verdict te vernemen..

  Dat ik dat nu weer moet krijgen en net op het moment dat we op het werk meer werven hebben aangenomen en we voor een verhuis staan.. akkoord dat is volgende week nog niet, maar zo een hernia is ook niet op 1 2 3 weg..

  Ik zal het maar proberen rustig aan te doen en het zwaardere werk aan m'n ventje overlaten ... Fronsen

  Ik dacht gewoon Antistax te moeten gaan halen ofzo, voor vermoeide benen.. je kent dat wel van de reclame.. Maar nee , voorlopig pijnstillers en rust....

   

 • Gezocht; Formateur

  Wordt Formateur en help België aan een nieuwe regering. Solliciteren kan via http://www.gva.be/leterminateur/ . Leterme's, Dehaene's, Van Rompaey's & Reynders's gelieve zich te onthouden...

  Te gekke game.. voor efkes toch..

   

 • Verkopen

  Net m'n eerste stappen op Ebay gezet als verkoper... Onze salon zou voor de verhuis nog verkocht moeten zijn en daarom heb ik een veiling geopend gedurende zeven dagen.. Ik ben eens benieuwd..

  Het is niet dat we erop uitgekeken zijn maar ze is gewoon te 'lomp' om in ons nieuwe huis te zetten. We zouden graag een iets compacter hoeksalon kopen want dat bespaart toch een beetje meer ruimte..

  Interesse? kijk via onderstaande link naar de aanbieding..

  http://cgi.benl.ebay.be/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200147438143&ssPageName=ADME:L:LCA:BENL:12

 • Naar School

  Het is weer bijna zover.. volgende week maandag gaan de scholen weer open en Stefke gaat naar het eerste leerjaar en Tim mag zijn eerste kleutertuindag beleven... Kindjes worden groot en daaraan merken wij dat we ouder worden..

  Waar is de tijd dat ik zo tegen die eerste schooldag op zag... in het lager onderwijs waren wij dan ook net de twee laatste weken op vakantie en het gebeurde dan ook dat we zondags aankwamen en s'maandag huppakee naar school... Die week voor die eerste schooldag was ook een regelrechte ramp.. ik voelde wel vanalles, dacht dat ik tegen dan wel ziek zou zijn.. of smoesjes verzinnen.. och die eerste dagen doen we toch niks, ik kan beter thuis blijven... ik heb zelfs ooit m'n wekker eens buiten gezet, maar vergeten dat ma & pa ook een wekker hadden..ook gewoon niet in slaap willen vallen om die laatste uren vakantie nog bewust mee te maken.. kortom ik deed er alles aan om toch maar niet te hoeven gaan.. En eigenlijk vreemd, want ik kende iedereen en ik was dan niet de meest briljante leerling maar school op zich vond ik niet erg... Denk dat het mijn karakter is.. ook als er nu dingen staan te gebeuren kan het zo wel eens opkomen van oei... het is precies weer een eerste schooldag..

  Maar goed.. onze Stef gaat dat goed doen en Timmeke ook... misschien dat ik die maandagmorgen toch eens ga kijken aan de schoolpoort... een beetje morele steun.. het is een mooi moment en het is dan ook jammer dat ons Ma dit moet missen.. ik weet dat ze heel trots zou geweest zijn...

  Misschien moet ik dat toch maar niet doen die maandagmorgen... ik begin precies weer stress te krijgen voor die eerste schooldag....

 • Wereld Blog Dag

  Op 31 augustus 2007 is het Wereld Blog Dag.. als ik het goed heb begrepen zou iedere blogger 5 blogs met een andere cultuur, overtuiging,etc.. moeten promoten op zijn blog en dit wereldwijd.... voor meer informatie kan je op de reclame klikken in de zijbalk...

 • Ik ben er weer

  eigenlijk ben ik nooit weg geweest, maar deze blog had effe een probleempje en dat is door de mensen van Skynet opgelost (Eigenlijk was het probleem ikke zelf.. een mens zou al wel eens in de war geraken met alle nicknames, gebruikersnamen en wachtwoorden...) Weer typisch iets voor mij hoor.. en jullie maar bestoken met mailtjes en linkjes en weet ik nog wat allemaal....

  Maar nu is het opgelost en als troost mag je de volgende vijf berichten aan halve prijs lezen.. hahaha Tong uitstekend